Zakelijk vervoer Rotterdam

U kunt op ons vertrouwen wanneer het aankomt op zakelijk taxi vervoer in en buiten Rotterdam. Wij brengen u, uw zakenrelaties of uw medewerkers graag naar de gewenste plek van bestemming.

Onze chauffeurs zijn vanzelfsprekend net gekleed, vriendelijk en representatief. Wanneer u voor ons kiest, dan zorgen wij voor een veilige en comfortabele taxirit.

Zakelijk taxi vervoer nodig?

Taxi op een later moment nodig?

Zakelijk taxi vervoer nodig?

Taxi op een later moment nodig?

R

Representatieve auto's

Rotterdam Taxi Centrale is al jaren de meest betrouwbare taxicentrale van Rotterdam en omstreken. Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerde taxiondernemers. Ze weten feilloos de weg in de regio Rotterdam en omliggende plaatsen.

Reserveer direct: +31 6 20188833

In de zakenwereld is het essentieel om op tijd te zijn voor afspraken. Wij plannen uw zakelijk taxi vervoer zorgvuldig in zodat u, uw medewerkers of uw zakenpartners op tijd zijn op plaats van bestemming. Reserveer uw taxi.

Professionele chauffeurs

Onze chauffeurs zijn vanzelfsprekend, representatief, net gekleed en klantvriendelijk. Daarnaast zijn onze chauffeurs goed opgeleid in rijvaardigheid, klantvriendelijkheid en wegenkennis. Ze spreken uitstekend Engels en Nederlands.
b

Rijden op rekening

Het is bij ons mogelijk om te rijden op rekening en achteraf te betalen. Dit voorkomt gedoe met bonnetjes en zorgt voor een overzichtelijke administratie. Ook kunt u kiezen om rekening betalen voor medewerkers of zakenrelaties.

Alle kaarten geaccepteerd

Bij Taxi Service Rotterdam accepteren we vrijwel alle creditcards en bankpassen. Wij maken het u zo eenvoudig mogelijk om te betalen voor uw taxirit. Uiteraard kunt u ook ten alle tijden contant afrekenen indien dit voor u gewenst is.

Stand-By Taxi's

Wij begrijpen dat u na uw afspraak snel weer verder wilt. Het behoort tot de mogelijkheden dat onze taxichauffeur wacht op locatie. Dan kunt u na uw afspraak direct instappen om te vertrekken naar uw volgende afspraak.

Direct een taxi nodig?

Taxi op een later moment nodig?

Direct een taxi nodig?

Taxi op een later moment nodig?