Over Rotterdam Taxi Centrale

Wilt u snel, veilig en comfortabel reizen met de taxi in de omgeving Rotterdam? Wij van Rotterdam Taxi Centrale zijn u graag van dienst.

Wij zijn de meest betrouwbare taxiservice van Rotterdam en omstreken. U kunt contact met ons opnemen voor een privétaxi, airporttaxi, taxibus of zakelijk vervoer. Wij brengen u voor een scherp tarief naar uw plaats van bestemming.

Wij rijden in Rotterdam en alle plaatsen in de buurt van Rotterdam. Denk hierbij aan Schiedam, Vlaardingen en Ridderkerk. Ook Berkel en Rodenrijs, Barendrecht en alle andere plaatsen bij Rotterdam behoren tot ons werkgebied.

Uiteraard zijn onze ervaren taxichauffeurs in bezit van de juiste papieren. Verder zijn ze uitgebreid getraind in wegenkennis, klantvriendelijkheid en rijvaardigheid. Onze chauffeurs zorgen voor een professionele en klantvriendelijke service.

Onze airport service brengt u veilig naar de bekende luchthavens. Boek nu uw taxirit naar of van Rotterdam The Hague, Schiphol, Brussels Airport of Eindhoven Airport. Wij zorgen ervoor dat u op tijd bent voor uw vlucht of halen u op na uw (zaken)reis.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. U kunt ook direct een taxi  online reserveren of bestellen door te bellen naar +31 6 20188833.

Direct een taxi bestellen? Bel nu!

Taxi op een later moment nodig?

Direct een taxi bestellen? Bel nu!

Taxi op een later moment nodig?